Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Στο μεταξύ, μέρος 1ο

Η Κύπρος του 2074 δεν είναι ακριβώς η γη... των αγοριών που μεθούν, ούτε το χρυσοπράσινο φύλλο. Ένα αιώνα ακριβώς μετά τη βάρβαρη εισβολή των διψασμένων ορδών του Αττίλα (sic) το 1974 η Κύπρος έχει αλλάξει δραματικά. Ή περίπου...

Με πληθυσμό σχεδόν 2 εκατομμυρίων πολιτών και με λυμένο το μείζον πρόβλημα του Κυπριακού από το δεύτερο μισό των 2030's το νησί δεν είναι πλέον το νησί που μοιραζόμασταν στις ιδεαλικές ταινίες επαναπροσέγγισης των αρχών του αιώνα. Πλέον πιο συχνά συναντάς τον Πανίκκο Παρακιλιέκ ή την Αϊχμέ Κουτσού από τον Γιώργο το Γεωργίου. Η Ονασαγόρου δεν αποτελεί πλέον το άντρο των Αρμένηδων και τα λεχματζούν του ΑΒΟ έχουν κλείσει σχεδόν τρεις δεκαετίες με το φούρνο τους να έχει γίνει άλλο ένα μπουγατσάδικο καλαμαράδων από τις Σέρρες. 

Η βίαιη έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ, στα 2019, είχε ωθήσει στρατιές Ελλαδιτών από επαρχίες και χωρκά να μετεγκατασταθούν στη Κύπρο. Βέβαια το 'patriot act' που είχε ψηφίσει η Βουλή των Αντιπροσώπων στις τελευταίες ημέρες του μακρύβιου Γιαννάκη Ομήρου, επί Προεδρίας Γιωρκάτζη, είχε εξαναγκάσει τους Ελλαδίτες να αντικαθιστούν σιγά σιγά τις Φιλιπιννεζούες και τις Σρι-λανκέζες στα καραόκε της κυπριακής επικράτειας. Μόνο οι μπουγατσοπώλες, μια κάστα ισχυρή όπως οι τραπεζίτες στη Φλωρεντία του 17ου αιώνα, είχαν κατορθώσει να είναι σε καλύτερη μοίρα και φυσικά να μην αποκαλούνται πουστοκαλαμαράδες. Η επανενωμένη Κύπρος είχε σκοτώσει το σύνθημα Κύπρος-Γη Ελληνική με την ίδια χειρουργική ακρίβεια με την οποία κάποτε οι μισοί ψηφοφόροι της ΕΔΕΚ είχαν ψηφίσει τον Γιωρκάτζη, αντί της Ελένης Μαύρου, στρώνοντάς του το δρόμο για την ανάληψη της Προεδρίας της Κύπρου.

Η Κύπρος του 2074 είχε ποδηλατόδρομους, coffee shop με τις εκλεκτότερες ποικιλίες υδροπονημένων σκανκ αλλά και αφγανικών χασισιών, και FKK. Πραγματικά τα κυπριακά FKK είχαν γίνει ξακουστά σε ολόκληρη την οικουμένη ξεπερνόντας ακόμη κι αυτά της Έσσης. Το πιο διάσημο ήταν το MIAMI, με τίτλο φόρο τιμής στο θρυλικό καμπαρέ της Ρηγαίνης των αρχών του αιώνα, που κοσμούσε την είσοδο της πόλης στα ερείπια του παλιού ξενοδοχείου Hilton. Σε αυτό το δαιδαλώδες κτήριο άψογης μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής, που συνδύαζε στοιχεία τουρκομπαρόκ, αναγεννησιακού κιτς αλλά και μπάχαουζ εκδίδονταν αποκλειστικά Τουρκάλες και Ελλαδίτισες πόρνες μιας και στη περίοδο αυτή αυτό που γνωρίζαμε ως γαλλογερμανικό άξονα της ΕΕ είχε αντικατασταθεί από το ρουμανοβουλγαρικό. Οι Ρουμάνες και Βουλγάρες, που κάποτε συναντούσες παντού στα λαϊκά χαμετυπεία ήταν δείγμα προς εξαφάνιση, με εξαίρεση φυσικά ορισμένα εκλεκτικά call girls που στο tour τους ζητούσαν τσέκια της τάξης των 25,000 με 30,000 ευρώ. 

Στο MIAMI συναντούσες όλων των λογιών τα βίτσια και καπρίτσια. Μια πτέρυγα του ΔΗΚΟ σύχναζε εκεί με τα μέλη της να επιδίδονται συχνά σε κοπρολαγνικά μαραθώνια όργια. Κρατικοί αξιωματούχοι, μέλη του Υπουργικού, μεγαλοπαράγοντες των αθλητικών και προσφυγικών σωματείων (που μετά τη λύση του Κυπριακού εξασκούσαν και καθήκοντα απλών κομματικών στελεχών), δημόσιοι υπάλληλοι, εκδότες, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες αλλά και απλοί πολίτες ήταν οι θαμώνες του πολυτελούς αυτού μπορντέλου.

Η λαγνεία, κάθε μορφής όργιο και αμαρτία αλλά και ο ζοφερός ερωτισμός που ανέκαθεν διέκρινε το νησί της Αφροδίτης εναλλάσονταν καθημερινά στα περίπου 5000 FKK της κυπριακής επικράτειας. Μέχρι και ο ΚΟΤ, σε μια ευφάνταστη καμπάνια του το 2072, διαφήμιζε την Ακτή του Κυβερνήτη σαν τη μεγαλύτερη παρτουζοπαραλία του Κόσμου με ρετρό πόστερ από τη μεγαλύτερη παρτούζα Κυπρίων με Καλαμαράδες και Τούρκους που είχε λάβει χώρα τσαμέ το 2030 αποσπώντας, μάλιστα, μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Η παρτούζα αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ λίγο πριν την αναχώρησή της το 2029 αμέσως μετά τη συμφωνία Γιωρκάτζη-Νταβούτογλου-Εύας Καϊλή για την υιοθέτηση της ομοσπονδίας. Στα beach FKK οι νέοι αντάλλαζαν όχι μόνο tweets αλλά και υγρά συνήθως σε μακράς διάρκειας UV parties. 

Η συντριπτική όμως αλλαγή είχε επέρθει με τους μικτούς γάμους...

συγκέντρωση-αδελφοποίηση μελών ΔΗΚΟ-Χριστιανοδημοκρατών, Κύπρος 2074Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου